Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Hehehe.
    Az egyik hajómra tettem piston-t és leszálló talpat. Addig nem is volt gond, míg a talp nem érintkezett semmivel.
    Ahogy elérte a talajt, úgy hanyatlott meg a játék.
    A másik, kerekes járművem, meg valamiért nem működik. Lóg a levegőben, hiába állítom át, hogy állomás vagy hajó legyen, amit normál esetben a bolygón nem is tehet meg az ember, ott lóg. Csak az egyik kereke mozog, a többit valamiért nem hajlandó mozgatni.
    A piston-oknál van egy olyan malőr, hogy alapból egyik sem hajlandó mozogni, mert a nyomaték 0-án van. Mire erre rájöttem...
    A kerékmozgásra visszatérve. Azt a furcsaságot is észrevettem, hogy a nyelvezet a BP-k esetén nem stimmel, nem egyértelmű. Mikor a járművet építettem, német nyelvet használtam. A BP is így lett elmentve, így is kellett volna visszakapnom. Erre most egyes elemek angolul jelennek meg. És mintha csak az a kerék mozgott volna, ami angolul jelent meg.
    Jelenleg angolul játszom a szerverek, de főleg az NCF miatt. De ez így baromira nem oké, hogy nem tudják az azonosítást normálisan megcsinálni. Vagy elszúrták.