Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    HUN-Engineers szerver halott, teszt szerver halott :). Bár a teszt szerverem napok óta szar megint, minden restartnál töröl minden beállítást és mentést. Írtam suportnak, teszt szerver rendben van, szerver halott :D. A fura az, hogy az update végezte ki a legtöbb szervert, de elég sok ment már este gond nélkül, viszont sok más szerver viszont nem indult el. A miénk egyszerűen nem tud települni az update, félpercenként újraindul, leáll, elindul leáll a szeró. Próbáltam teljes törlést, újra telepítést az sem segített. Ma reggel meló előtt online-t írt a szerverre, de nem látható, nem elérhető, le nem állítható, el nem indítható :D.

Elvileg ha ma hazaérek, holnaptól lesz 5 nap szünetem a melóban, úgyis terveztem hogy új szervert indítok, ill reinstall ami most van. A teszt szerver helyére a jelenlegi mentést áttenném, és ott futna tovább majd 3-4 hétig a "régi szeró", ha valaki ott akarja folytatni, esetleg pár dolgot lementene, le bp-zne. Új szabályokkal, új felállásban, az elmúlt hónapban megszerzett tapasztalatok birtokában, 1-2 addon cserével, átrendezett világgal, pár ksiebb beállítás módosítással azt hiszem a legjobb lenne ha újra indulna a hatlövetű. A játékosok nagy része úgyis tovább állt már a sok lag miatt :)

Persze ha ilyen jól sikerülnek a Space Engineers update-ok, nagyon nem fog játszani senki :D. Azt a MAjor updateot, lehet ki kéne várni, ha tényleg annyi minden változik, lehet akkor kéne új életet kezdeni a szerverrel. De sajnos nem tudni pontosan, mikor is lesz ez a nagy update. Mintha azt írták volna, hogy év végén lesz, de ez is elég tág fogalom.

Igazából elkeserítő... sok játékban találkoztam már ezzel a problémával.. elkezd az ember vele játszani, elkezd vele foglalkozni és ahogy telnek a hetek, hónapok teljesen jól láthatóan, egyértelműen folyamatosan, fokozatosan egyre rosszabb, és rosszabb lesz a gama. Egyre több ah iba, egyre játszhatatlanabb a játék. SE sem kivétel sajnos :(
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.10.27. 08:35:48