-
Ok, világos teljesen érthető, de egy külső szerveren mint nálam, megy a finomító 24 órában, megy a szerelőgép 24 órában. 4 finomító 10x szorzóval 24 óra alatt irdatlan sok cuccot ki tud termelni. Nanite másnapra ha este otthagyod felépít 2-3000 blokkot a projektoron. Van időnj játszani, ha nincs meg minden az első nap akkor sincs vége semminek :). Nem sajnálom senkitől a 40 finomítót, meg a 150 szerelőgépet, de ha ez problémát okoz teszem azt a szerver futási sebességében akkor a többiek is isszák a levét. Bár, nem vagyok benne 100% ban biztos egyébként hogy akkora probléma lehet pl. 10-12 finomító, de mondjuk 40 TIM-el vezérelve az már lehet. Azért akkor is nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek nem elég mondjuk 4 finomítóval napi 25-30 000 uránt legyártani, mert elfogy a reaktorokban,emiatt 24 finomító kell neki.
Mindenesetre a komolyabb szervereken a finomító, szerelőgép szám igen le van korlátozva, gondolom nem véletlenül. Nálunk nincs, annyit épít mindenki amennyit akar, de nem is ott van a baj. No meg nem is az SG-sektől tartok ahogy Kipeti írta. Mindenki többet ért a játékhoz közülük mint én :D és korrektül, ésszerűen építkeznek, de vannak itt sokan mások is akik nem. Persze ez sem baj, hisz kezdőknek is meg kell tanulni valahogy, de ha valaki épít tényleg vagy 40-50 szerelőgépet, szanaszét kötve mindenre, mellé vagy 40 finomítót miközben sosincs energiája, nyersanyaga, állandóan menni kell hozzá hogy mi a baj.. minek a 40 finomító ha nincs 10 kiló uránja hogy ne álljon le a bázis ?
Én már valsz így hagyom ahogy van, de ha valaki szervert akar indítani, én azt hiszem kellenek a komoly korlátozások, szabályok, mert hosszútávon pár hét alatt vége a simnek akármit teszünk, akármilyen lelkiismeretesen takarítunk, próbálunk figyelni arra hogy rendben legyenek a dolgok. Ennél többet nem tudok tenni,aki gondban van megyek azonnal, volt hogy órákig próbálkoztunk rendbe hozni a dolgokat , toltam 90 napra 20 slot előfizetést, hátha jobb lesz a sim, mintha 10 slot lenne, kicsit több kakaót kapunk. Egyenlőre bevált, bár nem 100% hogy emiatt ált helyre. A legnagyobb baj, hogy 100%-ra semmiben nem lehet az SE-ben biztos az ember, mert annyi hiba lehetőség lehet :D. Jó lenne ha a playerek is felelősen játszanának, szem előtt tartva kicsit a közösséget is.
Szal az előző HSz-ben lehet félre érthető voltam, nem kívánom senkinek befolyásolni a játékét, elvenni a kedvét, csak jó lenne ha átgondoltabban építene a közösség, és nem gyártani feleslegesen hatalmas összeszerelő, finomító rendszereket, miközben 10x szorzó van mindenen, még az upgrade modulokon is. 10 finomító 10x szorzóval annyit termel mint 100 finomító.. csak elég kel legyen 100 000 Blokkra ? Ennyi a limit amit építhet bárki :) És nem kell mindent egy nap alatt, vagy egy óra alatt finomítani, megépíteni, hisz 24 órában termel a bázis