Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    Jelenleg elég jól fut a szeró, kicsit szétnéztem ki hogy építkezik, mit csinál. Sok player nagyon felelőtlenül épít, pl. sok helyen látok 3-4 nanitot, 10-20 vagy több finomítót, 20-30 szerelőgépet vagy többet teljesen káoszban össze-vissza kötözgetve. 2-4 finomító 2-3 szerelőgép szerintem egy bázison maximálisan kiszolgál akármit akarsz építeni. Főleg hogy 10x szorzó van mindenen. nem is értem őket, nekem a fő bázisomon 4 finomító van, 3 szerelőgéppel. 1-2 óra bányászat után volt annyi cuccom, hogy másnapra, vagy harmadnapra ott van 35-40K urán, és minden nyersanyagból annyi, hogy 1 millió blokkot is megépíthetnék ha akarnám. Akinek meg 30 finomítója van feszt arra panaszkodik, hogy nincs üzemanyag, nincs nyersanyag, nincs semmi.. nem elég a napelem stb.. építenek össze-vissza közben nincs egy normális fúróhajójuk, vagy egy bármilyen hajójuk csak a sok BP-s káosz hajó. Felépítenek 3-4-5 vagy több NANITE-ot össze-vissza kötözgetve értelmetlen szállító rendszerekkel, aztán megy a panaszkodás, hogy nem építenek, nem bontanak, nem csinálják amit kell. 1 Nanite van mindig a bázisaimon és maximálisan elég bármire. 1-1 a hajókon amire kell.. szal sokan ész nélkül és felelőtlenül építenek, az is gond. Aztán ha behal a szerver mennek tovább másik szervert kivégezni :D.

A szerver előforrásmérőim akkor sem jelenek meg ha 3 órát van megnyitva az oldal sajnos, se Google C-vel, se Foxal, se IE vel nem látszanak pár napja, bár ez a legkevesebb. Bár lekopogom, jelenleg nincs gond, reméljük jó darabig. 1-2 szervert megnéztem ma, igazából olyat nem láttam ahol jó a sim és stabil. Az az érzésem el kell engedjem ezt a dolgot. A játék ezen része köszönő viszonyban nincs a vállalhatóhoz, azt hiszem soha nem lesz a Space Engineers alkalmas a multira csak kőkemény korlátozásokkal, szabályokkal.. no de akkor meg már nem Space engineers, ez van el kell fogadjuk :)