Az esetleg nem lehet köztes megoldás, hogy a voxeleket időnként visszaépíti ? Valahogy be lehet állítani azt hiszem, hogy időnként mindent amit kifúrtunk visszaállítsa. Persze aki aszteroidába épített, vagy a föld alá annak szívás :). 1-2 player kérdezte is, mennyi időközönként állítjuk vissza a voxeleket, hát nemtom mert nemtom hol lehet ezt állítani :) illetve mi az alap. Sajnos nálunk a meteoreső egy jó ideig be volt kapcsolva, legalább 1 hétig, biztosan generált pár felesleges voxel deformációt :(. Ezért lenne jó ezt néha visszaállítani, mármint a kifúrt, átfúrt, eldeformált felületi sérülések visszaállítását.
Két opció van amit nem tudom mit változtat:
VoxelGeneratorVersion (ez most alapból 2-esre van állítva) nem tudom mit jelent pontosan
EnableVoxelDestruction (ez be van pipálva) elvileg engedélyezi a voxelek törlését, megsemmisítését, vagy megszüntetését kinek hogy tetszik
Jóég tudja pontosan mik ezek :)
Egyébként ma reggel bővítettem z előfizetést 20 slottra, de a 10 alap maradt beállítva. Elvileg ez dupla szerver erőforrás. Sajnos megnézni nem tudom :D pár napja a webes felület nem jelzi ki a CPU és RAM használat mértékét. Üres a két erőforrásjelző. Viszont egyenlőre úgy látom, hogy megérezni a dolgot, elég jól fut a szeró, teljesen jól játszható. Igaz már este is az volt ahogy eltűnt a problémás hajó. Persze nyilván az is közrejátszik hogy pl. reggel, hétköznap nem játszik a G-portal.com-nál csak pár ezer ember, hétvégén meg 40 000 is van. Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.10.24. 09:20:04