Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Lehet tiltani a script-eket. Csak akkor meg a szortírozó rendszer tesz be.
    Yusukee nálunk is épített egy 30k blokkos hajót. Haza is vágta a szervert. Ahogy kivettem, azonnal jobb lett. Utána vezettem be a blokk korlátozást. De sajnos így is gondok voltak.
    Viszont eszembe jutott, hogy a legnagyobb gondot talán pont a túlélő mód okozza.
    Korábbi szerveren volt meteoreső. Na az a mentést vágta haza rendesen. Viszont a sok fúrás lehet, hogy problémát okoz a játéknak. Nem tudom, annyira nem értek hozzá, de a voxel lekezelése után a kifúrt területeket is számolnia kell már. Mint ahogy a meteor kráterek helyét is számolta. Később már a grafika is bebugzott.

Lehet, hogy érdemes lenne egy fél kreatív világot kipróbálni. Igaz, így nem kell fúró, hegesztő, szállító hajókat építeni, elég harci járműveket csinálni.
    A lényeg, hogy a voxeleket ne kelljen amortizálni. Ami azt illeti, még azt is be lehet kapcsolni, hogy nem rombolható a voxel.
    Azért csak fél kreatív lenne a dolog, mert életerő, oxigén és hidrogén fogyó cikk lenne. Vagyis meg lehetne halni.
    Korábban volt egy mod, amivel be lehetett tenni a világot menet közben kreatívba és úgy emlékszem, hogy attól még meg lehetett halni.

De ez csak egy ötlet.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.10.24. 01:45:39