Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Bocsi, kicsit el is felejtettem, meg sok időm sem volt. Illetve amikor időm lett volna, akkor mégsem akartam az 1Mbit-es feltöltési sávot terhelni. De most már van 15 Mbit is.

A szerveren nem igazán voltak idegenek. A csillagkapus rendszer miatt és mert elfogytak az állomások, az idegenek csak nézelődni tudtak a belépő állomáson.
    Úgyhogy nem túl sokan voltunk fenn.

Tavaly vagy tavaly előtt csináltam egy szervert. Akkor úgy oldottam meg a belépők korlátozását, hogy létrehoztam egy Steam csoportot. És a csoport azonosítóját megadtam a konfig fájlban. Akit a csoportba bevettem, az fel tudott menni a szerverre. A többiek nem.
    Ennél viszont jobb megoldásnak találtam a Csillagkapusat, főleg miután megtaláltam a Motd mod-ot is és üzenetet is tudtam írni mindjárt a belépőknek. De ott voltak az LCD-k is. Aki hajlandó volt ide elnézni, az kapott állomást...

Én attól félek, hogy az a teljesítmény jelző azt mutatja, amennyit a motor bír és nem állítható a dolog.
    Azért az igaz, hogy erősebb vason jobban fut, de közel nem használja ki a vas teljesítményét. Arra tökéletes lenne a játék, hogy míg a Covetor fúr az EVE-ben, addig te építesz valamit. Úgyis csak időnként kell átklikkelni és új kavicsra állni.