Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    De amúgy azt mondod hogy jó vas kell hozzá, de én személy szerint nem hiszem hogy a G-Portal vasa gyenge lenne. Van is egy processzor kihasználtság mérője magának a G-Portalnak is, azt az előző szerónkon figyeltem rendszeresen. És még amikor a szervernek már állandósult 0.5 - 0.6-os szim. sebessége volt, még akkor sem ment fel a G-Portal mérője 30-35% fölé.

Másik: Egy dolog hogy magában az SE-ben levő processzor mérő (mit a shift+f11-el hozol elő) azt jelzi single playerben is, hogy 100% a CPU kihasználtság. De ezt a Windows erőforrás figyelője sem erősíti meg, sőt még az AIDA 64-el is futtattam CPU stressztesztet, és az magasabb hőmérsékletet ért el a processzoron, mint amit a játék tudott.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy a játék annyit lát amennyit, és azt kihasználja, de ez közelében sincs a valós elérhető teljesítménynek. Azon pörgök folyamatosan, (már csak a szerver mérőjéből kiindulva is), hogy simán meg lehetne háromszorozni (legalább!) a játék teljesítményét, mert az egyszerűen nem képes kihasználni a rendszert! Vagyis összességében: pénzkidobás méregdrága gépet összehozni erre a játékra, úgy se tudja kihasználni.
    A multiplayer meg csak annyira jó, hogy építgetünk 1-2 hétig, aztán törlés. Megint építgetünk, megint törlés. És ennyi... ami nekem nem elég.