Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    RoboKutya78: Grat az új cucchoz :), biztosan jól fog szolgálni sokáig :)

RJoco: Gondoltam én is 512 Gb-re váltsunk, de kellene 1-1 mindkét gépbe és egy 256 Gb-s SSD kb. 25 000 Ft. körül indul, 512 GB-s használható meg jóval 60 000 felett. Az nekünk elég sok hirtelen kiadás, ráadásul most van mindkét gépben egy 128 GB-s a rendszernek, de nekem azon van az is amivel játszom, mivel mással nem tolom csak a Space Engineersel, és a PUGB-vel (mindkettő viszonylag kicsi PUGB kb 8 GB csak) így még maradt rajta 50 GB szabad hely, szal ha emellé beteszek egy 256 GB-st az bőven elég lesz a játékoknak, a másikon marad a rendszer + van a gépben egy öreg 1 TB-s HDD ami szintén bőven elég. Barátnőm kb. kizárólag a Black Deserttel játszik mostanában (HDD-n-van most), az 50-60 Gb-körül van arra is elég egy 256 GB-s SSD. Nagyjából 1. ritka esetben 2 játékkal játszunk max egyszerre, ha meguntuk delete. Szal elég lesz sokáig remélem ha 256-ost teszünk majd a gépekbe, és ki van lőve a karácsonyi ajándék mindkettőnknek :D. Idén sok elment a gépekre, és hát.. tudjuk hogy elszáltak február óta az árak. Két évvel ezelőtt azt gondoltam, 2017 végére 1 TB-s SSD-k fognak repkedni 30 000 Ft-os árakon... hát nem úgy lett :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.10.19. 07:41:09