Space Engineers

Katt a képre
  • RoboKutya78
    Na nehezen rávettem a gépemet hogy bevegye az ssd-t sajna mint kiderült össze vissza voltak a meghajtók dugdosva és megzavarodott a rendszer az ssdtől .Amikor a felső elsődleges slotba dugtam közölte hogy nincs rendszermeghajtásom és ahogy vettem észre a 3 winyóból csak 2-t látott és pont nem a rendszert így arrébb dugdostam a kábeleket majd felkiáltott hurrá van ssd. 120 gigányi anyagot ami a rendszerem tartalmazott bő 40 perc alatt átclonoztam elsőre sikerült most már onnan megy a windows 8.1 kávéra sincs időm és máris betöltött:)
    Az általam linkelt ssd-t nem annyiért kaptam ami ott van hanem 25 ért:) így jobban megérte.
    Én is samsung evot szerettem volna de mostanság nagyon nem fogsz kapni ha mégis horror áron.
    Most még kéne nékem egy 3 terrás meghajtó hogy kidobjam a régieket de ezzel is úgy vagyok hogy horror áron lesz mivel pont átmenet a keresett és nem keresett méretek között talán jobban járnék egy 5 terrással mert még olcsóbb lenne. Na majd meglátjuk de még nem sürgős még ketyegnek a tárhelyeim most van egy 250 es maxtorom amin a rendszer volt az most üres van egy 1 terrás samsungom meg egy 750 es samsungom + az ssd most ezeket kéne összenyomni mert fűtenek mint barom:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.10.18. 18:39:16