Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    Nekem speciel, A föld és a Mars látszik az űrből ha a közelben van az ember, a de a föld -mars pozícióból már nem látom az Alient (kb 4000 km-re van). Kb. 3-3500 Km-ről látszanak a bolygók. Az új rendszert 5000 Km-re tettem fel nagyjából metszésben, hogy mind a 3 alaptól egyenlő távolságra legyenek +- 200 km. Ezzel nagyjából következtetni lehet hol vannak. egyébként űrhajósként megtaláltam :). Úgy 6-9 ugrás után (az új ugró hajómon 4 jump kb 1600 km egy ugrás) feltűnt a távolban. Még nem értem oda, kb. 3000 km-re lehetnek, már nem volt türelmem több feltöltést kivárni :). Persze ha nagyon nem találják a játékosok, vagy egyáltalán, lehet érdekességnek beteszek valamelyik holdra egy elhagyatott bázist, egy kijelzőn z új rendszer koordinátáival, mivelhogy a lakók hatalmas felfedezést tettek, és elindultak egy új világ felé, nem hagytak hátra mást, csak a koordinátákat :D. Így ha valakit érdekel az új világ, annak el kel utazni mondjuk a Titanra, és ott megkeresni ajeladót, és az elhagyott bázist. Onnan tudni fogja merre tovább.