Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    Sajnos a legtöbb bolygó mod elég hibás. Rengeteget kipróbáltam. Soknak szétesnek a textúrái, nagyon soknál nincs egyáltalán érclelőhely, lila színű a felszín, vagy a légkör. Rengeteg bolygó mod van a Steam-en, de nagyon kevés az ami használható hosszútávon. Így is bekerült 1-2 lila fa és bokor a rendszerbe, de szerencsére nem zavaró. Pl, a nagy bolygónknál betett a készítő új típusú fákat, amik a földön is megjelennek a magasabb helyeken. Fenyőfa, és ezek nincsenek be textúrázva. De ez még minimális hiba, amit valsz majd javítani fog. Sok bolygó használhatatlan hosszú távú játékra, illetve vannak amiket a meglévők alapján raktak össze, de minek tegyünk be egy 2 földet, vagy marsot, stb. Amikor elkezdtem bolygók után kutatni, számos ötletem volt velük kapcsolatban, de ahogy kipróbáltam őket, sorra el kellett dobjam az ötleteket, már az is nagy szó, hogy van egy rendszer amit betehettem. Legalábbis én nagyon nehezen találtam használható planétákat. Gondoltam egy Dune bolygóra, vagy SW-ből egy-egy bolygóra, de mind használhatatlan volt, vagy nagyon elnagyolva volt elkészítve. Nem volt egyszerű dönteni, 3 napon keresztül napi meg sem tudom mondani hány órába tettem fel, vettem ki a bolygókat, míg ezeket kiválasztottam. Persze pár hónap múlva, valószínűleg sokkal jobb és érdekesebb szervert tudnék majd összerakni, de ez a tanuló/tapasztaló időszak. És ami van, azt már nem szeretném reinstallálni. Igaz nem sokan, de páran azért feljárnak. Had játszanak :). Bár az új bolygókon még senki nem járt, lehet még cserélgetni :D Én sem tudom hol vannak, kitöröltem a koordinátákat hogy meglegyen a felfedezés öröme. Szal nem lesz egyszerű megtalálni sem :) Már az is kihívás.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.10.11. 22:21:26