-
Üdv All !.
Ma rájöttem valamire, többször elpróbáltam így biztosan állíthatom, ez az egyik simspeed hiba forrása.
Egész nap el építgettem, NCF-el, anélkül, semmi gond nem volt. Kipeti is fent volt elég sokat, nagy lagok nem voltak. Aztán feljött egy pali, azonnal ingadozott a sim, el nem tudtam képzelni mit csinálhatott, végül rájöttem. Kis projectorral kivetített hologramot hegesztett.
Építettem egy kis kivetítőt/projectort. Egy BP-ről akartam megépíteni egy kis harci hajót. NCF-el kezdtem el építeni, egyedül voltam a szerveren, és azonnal elkezdett ugrálni a sim. Először azt gondoltam, hogy az NCF a ludas, mert amikor leállítottam, azonnal 1.0 lett a sim, ingadozás nélkül. Elindítottam megint behalt a szero. Ha kikapcsoltam az NCF-ben a Projection Construction beállítást amint visszatértek a nanitok, 1.0 lett a sim. Ha nagy kivetítőn használtam, semmi gond nem volt, ez szöget ütött a fejembe. Ha simán építettem az NCF-el soha nem volt gond, ha én tettem le a blokkot és neki be kellett építeni.
Lekapcsoltam az NCF-t és odamentem a kis kivetítőhöz, a hologramhoz. Amint kézzel belenyúltam, már az első blokk berakásakor a sim padlózott. Ha abbahagytam, visszaállt 1.0-ra. Amint egy blokkot betettem, azonnal érezhető volt az esés, ha többet betettem egymás után, volt hogy leesett 0.1 alá is. Ha abbahagytam visszaállt 1.0-ra. Szal nem az NCF volt a hibás, az csak egy folyamata volt annak, hogy szerencsétlen kis-blokkokat épített kis kivetítőn.
Aztán tovább mentem, simán kézzel lekezdtem kis blokkokat letenni, azonnal beesett a sim. Amint az első blokkot leteszem már zuhan, érezhető azonnal.
Szal alapvetően nem a plyer hegesztéssel, flexeléssel van a baj, hanem a kis blokkok építésével. Ezt kell kerülni szerintem. Mindegy h kézzel vagy NCF-el épül a kis blokk, azonnal beesik a sim, főleg ha kivetítővel építjük. Szal egyenlőre ne építsük sehogy :)
Remélem tudtam esetleg másnak is segíteni ezzel. Nem tudom esetleg más is tudott-e erről, nekem ma esett le.