-
Sziasztok!
Sajnálattal olvasom hogy valsz megszűnik a szerver, igaz én sem játszom már ott, (közben saját bérelt szervert indítottam egy barátommal), de nagyon kellemes emlékek fűznek oda. Remélem idővel javul annyit a játék,hogy ismét elindítsátok.
Jump-al kapcsolatosan érdeklődnék. Régebben úgy volt, ha meglévő koordinátára ugrottam, azonnal odavitt. Ezt nem tudom változtatták-e, de nekem most nem sikerül, csak pár száz kilométert ugrik abba az irányba. Mellette, ha 2-3 Jump van a hajón, akkor is csak egyet enged ugrani, lemerül a másik két Jump is.
Nálunk egyébként a legdurvább lagokat a Connector okozza. Ha pl. valaki kidobó rendszert épít belőlük, és a rendszer felé egy továbbító szűrő tolja a követ a kidobók felé (mindent begyűjt opció) akkor az űrben hajigálja a hajót össze vissza a rendszer ha kinyitod a kidobót. HA a továbbító szűrőn nincs beállítva a szívó, toló hatás, rendesen működik a dolog.
Ugyanez ha pl egy fúróhjó csatlakozó konnektora felé van egy továbbító,és felcsatlakozik egy bázis állomásra. HA tolja a hajóból az anyagot, akkora lag van mozdulni sem lehet amíg le nem vágják a konnektort. Ha viszont nincs beállítva hogy tolja kifelé az anyagot, csak simát felcsatlakozik, nincs gond. HA a konnektor után van a továbbító szűrű, és távolodik az anyag akkor nem gond. Akkor van baj, ha felé tolja az anyagot. Nemtom érthető voltam-e :D. Szal irdatlan lagokat tud csinálni.
Nanite egyáltalán nem zavarja a szervert, sőt, ha valaki kézzel hegeszt az is be tud bugosodni, és gyilkolja a szervert. Van 2 játékos, akik akármit csinálnak, bontanak, hegesztenek kézzel, leviszik a simet 0.05-reis. De a nanite-val semmi gond. Szal Ez a mod biztosan nem zavarja a szervert.
Általában stabi 1.0 a sim egyenlőre, de kezdő a világ alig több mint 500 Mb. a backup. eddig max 7-en voltunk, semmi lag, de van h 3-an 0.05 simmel a karakter hegesztés bug miatt. HA ők nincsenek, akkor 1.0 stabil. Szal sok baja van a játéknak, de ezt ti jobban tudjátok nálam :). Nyilván nem olyan hatalmas, berendezett galaxis mint a Between, ezért is stabil egyenlőre asim., fog romlani sokat nyilván.
Remélem hamarosan újra indultok !
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.10.05. 15:12:53