laci4321#6255
Akkor nálad nincs meg ez a bug. Ennyi. Az ablaküveg keretből már tudni is lehet.
Amúgy singleplayerben nekem sincs semmi probléma, sőt a szerverre is felléptem még egyszer és akkor sem volt. Szerintem ez egy bizonyos belépéseknél előjövő bug lesz.
Az már hónapokkal ezelőtt bejött, hogy az ablaküveg kerete nem látszódik már kb. 20m távolság után. Próbálgattam is mindenféle grafikai beállítást, felvittem maximumra mindent, tényleg mindent, de akkor is megmaradt ez a távoli blokk egyszerűsítése funkció. Engem zavar azért, mert a bázisom egy szép nagy üvegkupola, ezt a design-t szeretem, hogy kilátok a bázisomból. Ahogy te is írtad, a látótávolság meg a szerveren van beállítva, nem az én grafikai beállításom, úgyhogy nem értem minek írod azt, hogy én állítottam be valamit rosszul. :D De ha így is lenne, akkor a minimumra húzás valószínűleg meg kellett volna oldja a problémát nem?
De hogy lásd nem a levegőbe beszélek, itt egy kép tegnapról és máról is, hogy tényleg megvolt ez a bug: (és szerintem elő is jön random néhány belépésnél) Most viszont így hogy ez a bug nem volt meg, a szimulációs sebesség még rosszabb volt mint tegnap. 0.2-0.6 között ugrált. Több mint durva szerintem.. (A második képen látszik is hogy 0.18 a szerver szim. sebesség)