Én játszom rendszeresen. Egyébként az inventory-val nem sok bajom van, igen ritka hogy nem működne. Palackokat gond nélkül meg tudom tölteni az oxi generatorba, még sosem volt vele problémám, eddig mindig rendesen feltöltötte és ki is tudom venni. ált 3 hydro palack és egy oxi van nálam, így elég ritkán kell újratölteni, még a földön, vagy az alien bolygón is. Sikerült eljutnom a lekapcsolt földi állomásra, vittem magammal vagy 1 millió kg. platina ércet, ne keljen ezzel szenvednem legközelebb. Sajnos a földön nem lehet platinát bányászni, legalábbis én még soha nem találtam, de építettem egy hajót amivel ugrani is, bányászni is tudok, így ezzel már nem lsz gondom. Az űrben sok platina van, meg sok extra nyersanyag a modokhoz köthetőkből is.
A továbbító csövek bepirosodása bug folyamat megvan, ha kiloggolok és vissza máris pirosak és nem működnek, de a teljes rendszer leállítás és újraindítás mindig helyre hozza, csak figyelnem kell nehogy meghaljak közben :D, mert akkor nem tudok megint visszamenni :), igaz most van a föld bázisomon 2-3 hajó amiben éldhetek, ez most nem gond. Közben megvettem tegnap a Black Desert játékot, szal nemtom mennyire fogok ide feljárni, elválik mennyire szippant be a game, de egyenlőre még napi szinten itt vagyok. Más szerveren is van ennyi lag és ilyen rossz simspeed. Ez talán akkor javulna ha szero wipe lenne, de tuti pár nap múlva újra ez lenne, szal ez van el kell fogadnunk azt hiszem :)