Az elmúlt 1-2-3 napig semmi hasonló jellegű bug ne mvolt nálam. 1-2 alkalommal előfordult, hogy az inventoryból kiteszem a cuccot és nem jeleníti meg a kipakoló konténerbe pl, nálam meg ott marad. Relog után mindig helyre jött. Másik probléma ami szintén pár napja jelentkezett nálam, hogy belépéskor pirosak a továbbító rendszer csövei és nem is továbbítják a holmit. Ez azóta van nálam jelen amióta használok NCF-et építésre. A hajóimon ezt avval tudom javítani, hogy teljesen lekapcsolok mindent, még az aksikat, napelemeket is. Aztán újraindítom a rendszert, ilyenkor újra zöldek a csövek és működik a dolog rendesen.
Bázisomon nem nagyon szokott ez segíteni valamiért, ott ki kell vennem egy elemet a továbbító rendszerből és újra visszahegeszteni, utána bezöldül és működik. kb. 250 óra játékom van, eddig nem tapasztaltam semmi hasonlót. Amióta használom az NCF-et azóta jöttek nekem ezek elő. Persze egyáltalán nem jelenti hogy a kettőnek köze van egymáshoz, de eddig nem volt ilyen jelenségem, vagy legalábbis nem oylan gyakran, hogy megjegyezzem :).