Steam Guard kell szerintem mindenképp. Ha aktiváltad, 7 nap után kereskedhetsz, nem kell a 15 nap kezdő időt kivárni. A védelem miatt szerintem mindenképpen érdemes használni. Sokat hallani azért h feltörtek STAM fiókokat. A Steam guarddal ez sokkal nehezebb, sőt kb. lehetetlen. Egyszer kell kivárni a 7 napot, utánan incs vele gond, legalábbis nálam nem volt sosem. Sok játékban lehet kereskedni kicsit, ezt-azt eladni, már ezért is megéri. LEgalább 6-7 játékom van, amit a steam kereskedelemből vttem az elmúlt pár évbe. Space Enginnerst is így vettem meg (kvázi ingyen), H1Z1 King Of The Kill ládákat adtam el, abból lett a zsozsó hozzá. Ha valaki PUGB-zik most, az is jól jár, a játék során kapott ingame valutából vehetsz ládákat, amikben skinek vannak. Ezeket a ládákat ingyen kapod gyakorlatilag és 1,3-1,5 euróért el lehet adni. HEti 4-5 ládát lazán össze lehet játszani, és még élvezi is az ember. Nemtudni meddig tart a lehetőség, de az alapjáték 30 Eurós árát már kétszeresen visszakaptam :).
De ha ez nem lenne a STEAM Guardot akkor is használnám. Van 2 steam ismerősöm is akinek lenyúlták a TEAM fiókját már, és bár végül mindegyik visszakapta pár hónap után, szét volt cseszve a fiókja és pár gama hiányzott stb. Egyikük sem használta a guardot. Én személy szerint mindenkinek ajánlom a rendszer használatát. HA esetleg néha újra is kell aktiválni, bőven szükség van rá. Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.21. 10:07:41