Örülök, hogy az elhagyott Alien csillagkapus bázist amit én is úgy kaptam, tovább tudtam adni egy új játékosnak a szerveren. Így kerek a történet, kipeti nekem adta, én tovább adtam :)
MA sikerült fúrnom végre a jobb egérgombos módszerrel.. hát jah. 2 óra alatt több nyersanyagom lett, mint amióta játszom összesen :D. És nem kell csak kb 80 blokkos ketyere hozzá. Így azért más a konfortérzetem :). Kösz mindenkinek a tanácsokat, rengeteget segítettetek.
Egyébként szét akartam nézni az Alien bolygó holdján is, de nem találom. Körberepkedtem, körbe jumpoltam a bolygót és sehol a hold. A bolygón lévő bázisomról pont lehetett látni, de onnan sem látható. Vagy 10-12 irányból megnéztem az űrből is, de sehol a hold. Vagy bug miatt nem látom, vagy eltűnt :). Látta valaki mostanában ? Vagy vándor bolygó/hold lett belőle és járja a végtelen űrt :).
Épp amikor eljöttem otthonról láttam lesz update 2 Gb-s. LEsz pár asztronauta skin :) meg az említett ejtőernyő. A szerver nekem nagyon lagosan futott ma, pedig egyedül voltam. 0.3-1 körül ugrált a sim, alig tudtam mozogni, építeni. Nem mintha zavarna, csak azért említem, mert többen épp azt írták, hogy nekik most remekül fut. Talán egyszer megérjük, hogy rendberakják a netkódot, mert így rengeteg játékost veszítenek aki érdeklődne, de az első pár nap után a sok lag miatt feladja.