Nem tudom, mit csináltok. Nekem fúrót még nem sikerült teljesen gallyra vágnom. Főleg nem lag miatt.
Kicsit már törtem, mert rosszul fordultam a sziklában és ennyi. Illetve nemrég gyorsan tolattam hátra és nem figyeltem a kiálló sziklára és elvitte kicsit a hajó alját. De ez is az én hibám, a lag-nak nem volt köze hozzá.
Bolygón sincs gondom, nem kellett sosem újraépítenem a fúróimat.
Mivel a szerver lag-ol, fel kell készülni rá és nem agyatlanul tolni az előre gombot. Mellesleg ez még SP-ben sem jó dolog.
Nemrég nálam bebugzott a szerver. A fúróm elkezdett össze-vissza mozogni. Bele az aszteroidába is többek között. A fejek jártak, de nem fúrt. ALT+F4-el kiléptem, majd visszalépésnél ott volt a hajó, ahol lennie kellett, sértetlenül, mozdulatlanul.
A bolygós fúrásnál én egyszerűen lyukakat fúrok lefele, nem haladok a talaj alatt vízszintesen.
Ha bírná a játék akkor persze lehet szép nagy dolgokat építeni, amik képesek 100 méter mélyre lefúrni egy elég nagy lyukat, ahova aztán kisebb fúróhajóval leereszkedem és haladhatok vízszintesen. De nem bírja.
Üdv a szerveren Szabkadi! A szerver még pár hónapig menni fog, van időd kiélvezni a dolgot.
Ős hajó mégsem szállíthat a rendszerünkben, mert az ősök és leszármazottaik (replikátorok) a Pegasus galaxisban vannak.
Ha valakinek van ZPM-e, akkor az a Goa`uld. Automata fegyverzet nincs rajtuk, csak az elején két rakétavető, amit ember irányíthat. Ezért is mentem ki érte gyorsan, mert elég csak megfogni és hazavinni.