Banyek :D, így azért egészen más fúrni :). A robbantásos ötlet is remek, de ezek szerint teljesen rosszul értelmeztem a fúrást. AMikor elkezdtem játszani, valaki nálam tapasztaltabb játékos mondta nekem, hogy jobb gombbal hogy lehet fúrni, de azt mondta akkor, hogy csak kézinél van így, hajónál nem működik. Azóta én ebben a tévhitben éltem, eszembe nem jutott álmomban sem, hogy a hajónál is lehet egérgombbal fúrni... wazze.. vagy 30 órát elvett az életemből az az infó :D. Minden hajóm végül előbb, vagy utóbb tönkrement a fúrásba :D. Sajnos angolt nem nagyon értem (nekem még orosz volt a kötelező, kicsit megy még a német de az is gáz), nagyon minimális az angolom, SG.hun nehéz keresni a sokmillió hsz-ben hogy éppen volt-e már arról szó ami érdekelne. Nem is nagyon zaklattalak benneteket sem a kezdő kérdéseimmel, előbb utóbb gondoltam úgyis rájövök, mit hogyan lehet. Hát... :D ez volt az eredmény :). Sőt itt is írta talán valaki nekem, hogy a fúró dolga az, hogy felszedjen mindent amihez hozzáér vagy hasonló.. eh :) Kösz az infót, így lesz időm másra is, mint minden héten 3-4 fúróhajót megépíteni :D. Még av égén csak ott maradok a földön :D. Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.15. 16:15:06