Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Asszem elérte a játék a teljesítő képessége határát.

Rakosgatom le a konténereket, mert bővítenem kellett, egyszer csak azt veszem észre, hogy kigyulladt az egyik hidrogén tartályom. NCF gyorsan javította is. Aztán megint kigyulladt. Mondom, mi a fene, kimegyek a bázisról, látom, hogy az egyik ágyú lövi. Na gyorsan le is kapcsoltam. Utána nézem a bázist, valami talán nem az enyém lenne? De minden az enyém. Pont ugyan ez volt a fúró hajómmal is korábban.

Minden belépésnél újra kell indítanom a scriptjeimet. Ez eddig normál volt, még együtt tudtam volna vele élni. De az imént a frissen indított LCD script megint megállt úgy 10 perc üzem után. És azt írta a blokk, hogy túl komplex. Holott csak az adott hajó tartalmát kellett neki kiírnia. Abból is csak azt, ami van rajta.
    De ilyen még sosem volt, hogy a játékom alatt álljon meg az LCD script.

A HUDLCD sem igazán tökéletes. A fúró hajómnál erőteljesen vibrál (eltűnik/megjelenik), ami zavaró, de epilepsziám nincs szerencsére.
    A flexelő hajómnál viszont nem csak eltűnik, hanem alig képes megjeleníteni. Néha csak majdnem egy sort sikerül, van amikor annyit sem, egyszer csak bedobja az egészet, aztán megint elmegy.

A TIM még futogat, bár az sem tökéletes. Szortírozásban még szerencsére jó, gyártásban már kérdéses. De ezt is minden belépésnél indítanom kell.
    És az időzítőt nem is akarja használni. Elvileg 5s-re van állítva, úgy kellene frissítenie magát, de kb. másodpercenként kétszer fut le. Ezt sem értem. Mondjuk lehet, hogy újra be kéne töltenem a programozható blokkba, mert valami elmehetett rajta vagy az egyik update tett be neki és ugye ennek nincs automatikus frissítése, de a készítő attól még frissíthette.