CTRL+B-vel azonnal csinálsz róla BP-t. Amire nagyon figyelni kell, hogy épp mely blokkra irányul a kis kereszted. Az mindegy, milyen messze van, de azt a blokkot fogja az elsőnek venni lerakásnál. Ha rossz helyre néztél épp, akkor nehéz lesz lerakni. Ha túl közelről csinálod, akkor is.
Projektor és a misztika: elvileg a projektor "+" jele a teteje, míg a "|" jele a hátulja. De hiába csináltam szemből a BP-t, akkor is elfordulva tette ki a képet. Szóval ezt nagyon nem értem.
Arról nem is beszélve, hogy, ha pont ugyanazt a BP-t teszem a hajóra, mint ahogy ki kellene néznie (vagy kinéz) és jól bepozicionálom, akkor egyszerűen törli a BP-t a projektorból.
Bár lehet ennek némi köze talán a scriptekhez, mert azt a BP-t rá tudtam tenni, amelyiken nem volt LCD, nem ment a HUDLCD és az Automatic LCD sem.
Viszont újabb bugként az jelentkezett, hogy az NCF nem volt hajlandó beépíteni a kivetítést, csak miután konnektorral csatlakoztam az állomáshoz, ahol az NCF-ek vannak. Természetesen bója van a hajón és be is van kapcsolva.
És még így sem építette be teljesen.