Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    A játék nálam is sokkal jobban fut, bár eddig sem volt a sebességgel különösebb gondom (GTX 1070, i5 6600k, 16 gb DDR4) viszont a szerver lag is teljesen elfogadható a patch óta. Gond nélkül tudok építeni, bontani, repkedni. Ismét megépítettem a kis fúróhajóm :). Minden alkalommal egyre jobb a terv. Megpróbáltam BluePrintet készíteni róla, hogy ha összetörik, könnyebb legyen megépíteni, vagy javítani. A kivetítőt (projektor) még nem használtam eddig a játékban. Néztem pár tutorial videót témában, de a gyenge angolommal sok a vakfolt, ráadásul a legtöbb több éves.

Tegnap sikerült este a fúróhajóm tervrajzát elmenteni, tudtam több példányt is készíteni, képet hozzá rendelni stb. MA kicsit átépítettem a hajót, leszedtem róla pár felesleges állványzatot, de az istennek nem tudok rájönni, tegnap hogy csináltam a hajóról BP-t. Az f10 lenyomása után a Create from clipboard gomb szürke, nem tudok rányomni. Tudna valaki segíten mi lehet a gond, eleve hogy lehet egy elkészült hajóról BP-t készíteni ?