Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    Világűrben más a helyzet, de én bolygókon próbálkozom. Szeretnék utazgatni egyikről a másikra, és mindenütt egy kis telepet építeni. Ha a földön, vagy az alien bolygón valami leeseik, az azonnal szarrá törik. Az űrben kevesebb az esélye, hogy nagyot koppansz, mert nagyobb a hely és null gravitáció. Persze mehetnék az űrbe építeni, mindenki ezt tanácsolja, de én szívesebben építek a bolygókon.
    Persze nem is építek akkora hajókat mint Julian :). Nem is célom mega bázisokat, mega hajókat építeni. Yasukee hajója sem volt semmi, amivel a Mars közelébe taxizott, kb. 6-8 szor akkora volt mint az enyém, de én inkább kisebb léptékekben építek. Ill építenék, ha nem törne minden össze naponta :). Egy kis fúróhajóval, amin van 16-25 kis fúrófej, az első komolyabb lagra kirepít az üregből amit fúrtam, vagy fejre áll az egész egy pillanat alatt valahogy és már robban is szét. Mellé még tapasztalatlan is vagyok, fejlődtem sokat építésben, tervezésben, de pár hete van meg a játék, mulitis szerón nem is nagyon játszottam még huzamosabban. Most a szabm alatt húztam bele jobban. Még a játék bugjaival sem vagyok teljesen tisztában. Főleg ha amint elkezdek építeni jönnek a haverok h menjek PUGB-zni.. pedig inkább itt tolnám veletek :D. Alakul majd, de sok hajó fog addig összetörni :)
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.05. 18:16:15