@laci4321: igen én kérdeztem, tekintve, hogy az ion hajtómű nem megy, a légköri meg igen. És a légkörihez légkör kellene és nem gravitáció. Szóval a kérdés jogos volt és nem vicces...
A szervert azért nem célszerű újraindítani, mert aki benn van, az meghal. És minden ami nála volt, elvész.
Lehet küldeni befele egy üzenetet, hogy lépjenek ki, csak egy fájlt kell felmásolni az egyik mappába. 1 percre rá megjelenik bent az üzenet és ott marad, amíg be van állítva. Jelenleg 10 perc. Az üzenet lefutását követően törlődik a fájl.
Majd valamikor megmutatom, hogy kell csinálni.
@Normen76: Köszi az állomást!
A sebességnövelést szerveren egyenlőre nem akarom, mert így is sokat bugzik a játék. Hát, ha még gyorsan is mennénk.
A csillagkapuk igazán a légkör és világűr közti járkálás miatt jók és hajóval is át lehet menni. Single-ben építettem ilyen hajót.
Egyéb esetre meg ott a JumpDrive.
Az tényleg működik, hogy, ha adott koordinátán van valami, akkor attól 1-2 km-re teszi a következő hajót.
Nagyon ritkán fordult elő velem a szerveren, hogy csak pár száz méterre érkeztem a célomtól. De előfordult. Viszont soha nem bele. Semmibe.