Amiért jó:
1. Ez a székben (pilótafülkében) ülve figyeli milyen gombot nyomsz le, így WASD-C-Space gombokat nyomva tudsz 3 tengely mentén mozogni, mintha csak normál hajtóműveid lennének.
2. A generátorok mezőméretét automatikusan beállítja.
3. Több eltérő gravitációs hajtóművet tehetsz le a hajó különböző pontjain. A meghajtás úgy történik, hogy figyelembe veszi hol van a hajó tömegközéppontja, és kiszámolja hogy kell úgy beállítani az egyes generátorok mezőerejét, hogy a "mesterséges tömegközéppont" egybe essen vele. Ezután már lehet úgy lökni a hajót adott irányba, nem fog elfordulni.
VAGYIS: a hajó tömegközéppontja akárhol lehet, és akár változhat is!
4. Több gravitációs hajtómű kell (lehetnek kicsik is, pár blokkosak csak). Én az egyik hajómnál pl. 5 db-ot tettem le. És a szkript még akkor is tökéletesen tudja a megfelelő irányba lökni a hajót, ha csak 3 db van, vagyis csatázni is lehet nyugodtan :D Minimum 3 db kell a jó irányításhoz, de akár 10 is lehet.
5. JAA és a giroszkópokra is rásegítenek.
6. Ja és van csillapítás is :) (bár ahhoz kell 1 db normál hajtómű, hogy a Z-vel tudd kapcsolgatni. Ha nincs, akkor argument-tel kell ki-be kapcsolni, a toolbar-ba téve) Tényleg mintha normál hajtóműveid lennének :)
Szóval szerintem most ez a legjobb :)
Amúgy felraknád az következő verzióját az LCD panel szkriptednek?
(A szeró pedig újraindítva amúgy, már majd 15 perce.) Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.07.29. 09:44:23