Meg kell hagyni, sűrűn van update :) Gondoltam reggel építgetek kicsit, illetve a "kiadó" kezdő bázisom szabaddá teszem, de megint update és egyenlőre nem tudok felmenni :)
Addig is, ha valaki esetleg nem ismeri, ajánlanék egy modot ami szépen működik, és módosítani lehet a kis és nagy hajók sebességét benne. A játékon belül kell beírni konzol paranccsal amit szeretnénk. A mod neve:
Configurable Max Ship Speed Mod
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=599536562
HA ,egvan az enter lenyomása után játékon belül így lehet beállítani a sebességeket pl:
/configspeed LargeShipSpeed 800
/configspeed SmallShipSpeed 400
Azt nem tudom, hogy egy nyilvános szerveren pontosan hogy szerepel a dolog, de itthon, az itthoni játékomban kiválóan működik. Persze nem árt észben tartani, hogy pl. 800 m/s sebességnél a fékút is 8x-os lesz, ill érdemes a hajót, a hajtóműveket úgy tervezni, hogy legyen kakaó fékezni. Nálam szépen, bug mentesen működik a dolog, nem rossz azért ha nyolcad annyi idő alatt érek el valahova, mint eredetileg :)
HA esetleg valaki játszik singlében, vagy haverokkal saját privát szerón, érdemes kipróbálni.
Egy nagy létszámú külföldi (Orosz) szerveren láttam, ott be van üzemelve a szerveren is, innen kaptam az ötletet. Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.07.29. 07:54:18