Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Az üdvözlőüzenet egy mod, nem tartalmazza a játék. Viszont ki és bekapcsolható, hogy bejöjjön a belépésnél. Majd valamikor írok egy help fájlt neki, amit majd a /help paranccsal elérhet mindenki. Lesz benne más segítség is.
    A "Space Master: 30 perces rendszerüzenet" egy ismétlődő üzenet. Minden 30 percben kiírja. A 30 percet a szerver indításától számolja. De örülök, hogy észrevetted. Sajnos az üzenet csak rövid ideig látszik és a kommunikációs fülön nem jelenik meg.
    5 és 60 perc között állítható az ismétlődés és több üzenetet is be lehet írni, melyek sorban követik egymást az adott idő elteltével.
    Egyenlőre nincs jelentősége, de ezt is tudja a mod.

Tekintve, hogy nem volt bent senki, jóváhagytam volna a dolgot.
    A mód, ahogy ezt orvosolni kellett volna, hogy azonnal leállítja laci4321 a szervert. Így nem készült volna újabb mentés és a backup-ok is megmaradtak volna. 5-öt csinál és 5 percenként van mentés.
    A másik backup az valahogy az egész szerverről csinál valamilyen mentést. Arra nem szeretném, ha visszaállnánk, mert az a módosítások előtt készült, pont azért, ha valamit elcseszek a mentés fájlok szerkesztése közben, akkor se vesszen el minden. A módosítások kb. 2 órámba kerültek, mondjuk ez most lehet, hogy gyorsabban is menne már. És délelőtt csatlakozott Gfegyver is, nem tudom, mennyit játszott, de akkor az is mind elveszik.

A Backup azért nem jött össze, mert 19-20 óra között nem lehet csinálni. Ezt ki is írja. Én is néztem múltkor, mire észrevettem, hogy mennyi az idő...
    Backup esetén a szervert is leállítja, ami mondjuk jól jött volna.

A mentés backup visszaállításához FTP kapcsolatot célszerű használni, úgy a legegyszerűbb.

@Yusukee: Ne add fel! Ez benne a kihívás! És azért az mondjuk elég durva, hogy 1 blokk miatt esett le a hajód.
    Az NCF és blueprint-eknek köszönhetően hamar újat lehet építeni. Leteszek egy új állomást neked, több nyersanyagot tolok bele, hogy azért mégse az elejéről kezdd és mehet a móka. A lag-okra meg figyelni kell. Nem tudom, miért csinálja. Néha nagyon szépen fut nálam is, néha meg inkább ki sem lépek a krióból.