Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Rendesen szívat a játék. Újra kellett indítanom már a gépet, mert leállt a dx11.

A blokk limit korlátozás életbe lépett. A blokk típus limittel nem tudom, hogy mi van, mert arról nincs visszajelzésem.
    Ami probléma lesz, hogy a megépített állomások - az összes, amire érkeztetek - az én tulajdonomban van. Így máris van csaknem 14000 lerakott blokkom összesen.
    A nagy hajómhoz nem enged további blokkot hozzátenni, mert elérte a max-ot, de nem tűnt el belőle semmi, tekintve, hogy majd 8000 blokk.
    Azt el is felejtettem kipróbálni, hogy esetleg leteszek még finomítót. Elvileg 24 a megengedett belőle.
    Annyi minden nincs is korlátozva: finomító, kemence, összeszerelő, fúró/hegesztő/flex a hajókon, motorok és piston-ok. Ha jól emlékszem. Ja, meg a fegyverzet, beltéri, torony és löveg.

Új belépő állomást is csináltam, elvileg nem bontható és respawn pont is, de nem próbáltam ki a bontást. Egyszerűbb lett, mint az elődje volt. Viszont további állomásokért itt kell jelentkezni. Reméljük, hogy nem törli a játék vagy a takarító.

Az üzenetküldő is működik, de bejelentkezéskor úgyis látjátok.

És felkerült a takarító mod is. Remélhetőleg nem lesz olyan szemetes a játék.

Amit nem értek, hogy a mod listában nincs benne a Corner LCD és Light, de mégis tartalmazza a játék és működnek is.
    Valamikor bekerült volna a játékba és már nem kell a mod?
    Most már nincs kedvem elindítani, hogy megnézzem, majd alvás után.