Találtam mod-ot a rendszer üzenetekre és kívülről is tudok üzenni. Használata nagyon egyszerű.
Sajnos a blokk rombolás csak bizonyos grid-re még nem jött össze, pedig elvileg működnie kellene. Minden grid-nél van rá egy kapcsoló, illetve BP-ben is próbálkoztam átállítani, de nem működött. Majd még próbálkozom.
A blokk limiteket egyszerű lesz beállítani, viszont nem találtam módot, hogy külön állomás, nagy és kis grid-re lehessen korlátozni. A legtöbben inkább ki akarták kapcsolni.
A piros hajó 3600 blokk körül van, a kék 2000 körül, a zöld állomás nincs 7000.
Ezek alapján a grid blokk limit 5000 lesz. A max limitet meg 20000-re állítom egyenlőre. Ha bírja a játék, akkor lehet növelni lassan.
A típus korlátra még kitalálok valami értelmeset, mert a gyári sosem tetszett.
Ha nem játszik senki a szerón (éjjel a legesélyesebb), akkor egy részét aktiválom a dolgoknak.
@Yusukee: minden olyan blokkra, amibe komputer kell. Fúró, összeszerelő, finomító, hegesztő, tornyok, stb.
Ez azt jelenti, ha valamiből elérted a max-ot vagy meghaladtad, akkor többet nem tehetsz már le belőle. Ha a pluszt lebontod vagy megsemmisül, akkor nem lehet visszaépíteni.
Mivel nem tudom, hogy az NCF hogy fog a blokk korlátokhoz viszonyulni, így elöljáróban csak annyit, hogy időnként átnézem a listát és az 5000 blokk fölötti objektumokat törölni fogom. Jobb ötletem egyenlőre nincs a szabályozásra, ha az NCF figyelmen kívül hagyná.
Ha minden éles, akkor szólok és szerveren is tudatva lesz. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.07.23. 12:36:41