Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Nálam még rossz internet kapcsolattal sem produkál olyat, mint nálad. Illetve még nem tapasztaltam.
    Ma sem volt túl nagy gond, de építeni nem szívesen építek így.

Elvileg van beépített takarítója is a játéknak, nem értem, miért nem működik. Már nem emlékszem, miért nem került fel a mod. Hozzáadni egyszerű, csak az szerverújraindítással jár. Az alapbeállítások jobb felső ablakában láthatók a modok. Oda kell beírni egy következő sorba a 666848746 számsort és menteni. Eddigi tapasztalataim alapján kapásból újra is indítja a szervert.

Esetleg figyeld azt az UPS értéket. Ha nekem 30 alá megy, akkor gond. Fölötte még játszható lenne, de sajnos nem tartja.

A kezdőállomásnak nem volt védelme. Csak önmegsemmisítője. Az pusztította el. Valaki megtalálhatta az űrben és hajóval közel ment (bár elég karakterrel is, mert csak arra volt érzékeny). A szenzorok ugye 50 méterig látnak, szóval az illető ezen belülre ment. Nem véletlen volt kiírva, hogy ne térjen vissza senki, mert a halál vár reá.
    Sérthetetlenné tévő lehetőséget nem találtam. Pedig még Minecraft-ban is van...
    Én is gondoltam egy föld alattira vagy hegy belsejében, talán oda lusták elmenni. De jelenleg azt nekem kellene megépíteni, szóval egyenlőre így marad. Az NCF-nek köszönhetően hamar összerakok egy állomást, ha valakinek kell.