Space Engineers

Katt a képre
  • Yusukee01
    Na kezdjük a könnyűekkel:

2.: A parancsokat ; - vel kell elválasztani és minden parancs után kell egy Echo. (ez csak Automated LCDs 2-nél megy pl.: Power;Echo;PowerSummary;Echo.....) Nem tudom az én oldalamon meg lehet e oldani, de még ránézek.

3.: Ahogy én néztem, nem lehet programom belül megváltoztatni a betűtípust. TIM sem változtatja meg, csak ügyes a szóközökkel. A játék mappájában tudod kicserélni a lcd-k fontját, bár azt nem tudom mennyire életképes.

1.: Ezt nem teljesen értem (vagyis igen, de mégsem :)). Lehet nem teljesen világosan írtam le a dolgokat.

public void Main(string args)
    {
    switch (args)
    {
    case "Profile_1": //<--------------------------------------- Argument-ben megadott érték
    Profile_1(); //<---------------------------------------- Lefut a Profile_1()
    break;
    case "Profile_2":
    Profile_2();
    break;
    default:
    break;
    }
    }

public void Profile_1() //<---------------------------------------- Profile_1()
    {
    // Profil neve
    string profileName = "Profile_1"; //<---------------------------------------- profile neve, bár
    lényegében teljesen mindegy mi ez, csak azért kell, hogy lehessen hogy azonosítani a
    blokkokat. Lehet akár "asdadsa" is, nem számít amíg ez van a blokk tagjában is.

// LCD nevében lévő teljes tag (itt pl: [Yusukee_LCD Profile_1] )
    string tag = prefix + " " + profileName + postfix;
    // új custom data
    string customData = "";
    // betűméret 0 - 1-ig a végén F fontos!
    float fontSize = 0.7F;
    // betű színe (Red,Green,Blue) mind a 3 érték 0-255
    Color fontColor = new Color(0,0,255);
    // háttér színe
    Color backgroundColor = new Color(255,255,255);

//=======================================================================
    }

Lehet több profilnak is ugyanaz a profileName értéke.

PL.: LCD 1 [Yusukee_LCD Status]
    LCD 2 [Yusukee_LCD Status]

Profile_1 -ben a profileName = "Status"
    Profile_2 -ben is a profileName = "Status"

ha meghívod a Profile_1 argumentel a scriptet akkor lefut a 2 LCD-re a Profile_1
    ha meghívod a Profile_2 argumentel a scriptet akkor lefut a 2 LCD-re a Profile_2

Valamilyen egyedi prefix pedig szerintem mindenképpen kell, mert amúgy lassú lenne a script sok LCD esetén.
    Utoljára szerkesztette: Yusukee01, 2017.07.15. 18:12:25