laci4321#5779
Óriási vagy!! :D Be tudtam üzemelni, sikerült váltani a 2 profil között, még egy harmadikat is be tudtam illeszteni.
Viszont nem tökéletes még :) 1.: ahhoz hogy egy LCD-t átváltsak egyik profilról a másikra, az LCD nevében is szerepelnie kell a profil nevének. Tehát mindig amikor váltani akarok, az LCD nevét is át kell írnom. Éppen megoldható a névátírás egy másik szkripttel (Easy Automation v2.0 például), de ez csak egy felesleges plusz lépés.
Első megoldási javaslat: a profil nevét ne kelljen az LCD tag-ba is beírni.
Eredmény: minden LCD-nek külön programozható blokk kell majd, hiszen a szkript az elején levő prefix+postfix alapján csak 1 LCD-t tud majd azonosítani, tehát nekem pl. 3 LCD-nél 3 db, de a dolog működni fog.
Második megoldási javaslat: A profilokban legyen benne a teljes LCD tag, a szkript elején ne legyen semmi ilyesmi. És úgy, hogy a profil neve se kelljen szerepeljen az LCD-ben.
Eredmény: Minden profil azt az LCD-t fogja átírni, amit épp kell, amit én megadok neki, s így minden egyes LCD váltásához mindösszesen 1 db programozható blokk elegendő lesz.
2.: Hogy lehet azt megoldani, hogy több soros Custom Data legyen beillesztve? :D Csak 1 sorosat sikerült :/ Ha entert nyomok, és új sorba írom, akkor hibát jelez a szkriptben.
3.: Kimaradt egy opció, a betűtípus váltása. Már ha lehetséges. Azért kellene, hogy tudjak monospace betűtípusra váltani, ha pl. egy olyan szkript képét akarom tükrözni, ami azt használja (FloorPlan, 3D ship projection szkripteket pl.) Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.07.15. 17:35:43