Pirate base spawnolhata, de nem képvisel akkora harci értéket, hogy haderővel kelljen érte menni.
Mondjuk az is kérdés, hogy ki, hogy harcol. Ha csak mellé akarsz állni és nézni, ahogy lövi egymást a két objektum, akkor lehet érdekes.
Én általában (hajó)sérülés nélkül szeretem megúszni a dolgot. Ha rájössz a titkára, akkor már majdnem egyszerű, mégis sok időt bele lehet ölni.
Ha földi kezdést indítasz, akkor kb. 1 km-re kapsz egy kis dróngyártó fúrótornyot és mindig támadás alatt leszel, amíg el nem foglalod vagy meg nem semmisíted. 30 km-re pedig egy ellenséges bázist találsz, na az azért elég jól fel van fegyverezve. Még kreatívban is baromi nehéz megközelíteni, mert az eltaláló lövedékek mindig hátra tolnak.
Jah, ennél a kezdésnél neked alapból van egy bázisod.
De, mint ahogy kipeti is írta, építesz egy tuti ellenséges flottát vagy bázist, majd utána megpróbálod elfoglalni.
És a világokban, ha be van kapcsolva, akkor lehet találni elhagyott hajókat. Ezeket általában mások készítették. Elméletileg te is fel tudsz ilyet tenni steam-re, de, hogy a játékba, hogy kerül ez be, azt nem tudom. Lehet, hogy csak feliratkozással.