laci4321#5643
Egy ötlet az Alien bolygón való védekezésre a pókok ellen:
én mindig olyan bázis építek azon a bolygón, aminek a lábaihoz teszek Welder (Hegesztő) blokkot. 4 db-ot úgymond "lelógatva" helyezek el, hogy körbevegyék a lábat. És bekapcsolom. Összesen 8 kW-ot esznek csak, 1 db napelem 120 kW-ot termel, szóval 2-3 napelem és egy akksi segítségével örökké tudnak működni, még az esti órákban is (plusz még néhány reflektor, hogy kivilágítsd a bázisod.). És a pókok azonnal meg is halnak, amint egy hegesztő közelébe mennek, mert ugye az sebzi a közelben levő élőlényeket :) Ugyan így lehet a farkasok ellen is védekezni, ha be vannak kapcsolva a földszerű bolygón. (Bár azt hiszem a szerón nincsenek.)
A játék tanulási görbéje nagy, és amíg van ötleted, addig gyakorlatilag örökké játszható :D Jól tettétek hogy befektettetek a játékba szerintem.
A szeró most egy kicsit elhagyatott igen, sok dolga lett mindenkinek, de szerintem nemsoká újra leszünk ott páran. Én legalábbis biztosan, júli 10 körül visszatérek rá. És megépítem a megtervezett bázishajómat (ami beletelik majd pár napba) :D Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.30. 20:03:18