50 óra már van a játékban. Toltuk ahogy javasoltad itthoni szerón, 1-2 modot is kipróbáltam, 1-2 hajót, terepjárót megépítettem és gondoltuk megnézünk egy online szerót. A leárazás miatt vettem meg a játékot, nem bántam meg. Eddig sokat nem hallottam ,róla, nem is nagyon került valahogy a látóterembe. Sok alap dologgal tisztában vagyok már, de egy ilyen játék alapos kiismeréséhez több száz játékóra kell valsz.
Az össze csillagkaput végigpróbáltuk, és nem lehet menni sehova, illetve ami nyitva van (asszem egyik földi kapu, egy alien, és egy hold), és átenged, ott el van már foglalva minden objektum ( az irist nem zárták le viszont), nem lehet megnyitni a tárolókat ezért végül nem tudtunk kezdeni sehol. A landoló egységgel valóban értelmét veszítené a kapus rendszer, de ha nincs szabad kapu, az új játékos nem tud mit kezdeni, odébb áll. Caak emiatt írtam. HA lenne szabad kapu az új játékosoknak, nyilván többen lennének ebben talán nem tévedtem, másban lehet igen :) Nem volt célom a kritika.. a szerver remek, nincs vele baj, csak mint új játékos nincs lehetőségem rajta játszani :) Ez tény :) Ezért írtam :)
A földi kapuk közül egyet elcsesztünk (sory), egyiknél a társam kivette véletlenül az uránt az elején gy tárolóba és nem lehet onnantól megnyitni semmit :P Egy alien kapunál meg a pókok daráltak be. Minden más kaput megnéztünk. Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.06.30. 17:44:02