Első körben szerintem futtass "Helyi fájlok ellenőrzése" opciót a steam-ben. Ha nem segít, akkor
Második körben gyaluld le a játékot, ne felejtkezz el az appdata-s könyvtárról sem. A mentéseidet azért tartsd meg, de minden más mennyen.
Harmadik körben ez van. Valamelyik játéknál hallottam olyanról, hogy maga a profil lett bugos. Már nem tudom melyik játék volt.
Erre a hibára csak te panaszkodsz érdekes módon, mástól még nem hallottam. Ezért gondolom, hogy "A hiba az ön készülékében van".
Ma rengeteget pakolgattam ki és be, sokat építettem, ráadásul több, mint 2,5 millió tonna kobaltot fúrtam és hirtelen nem is tudtam hova tenni, össze is dobtam egy NCF-et. Most van még helyem. És semmi inventory bug.
2 hajót is foglaltam ma. Szkafanderben. Nyavajás laggal... Az egyik egy ZPM szállító volt, itt láttam, milyen kicsi kezdő állomást csináltam. A másik egy Military transport volt. Na még kisebb lett az állomás. Itt viszont egy nagyon durva bug jelentkezett. Simán nem fogtak a golyók. Úgyhogy a lövegeket csak le kellett flexelnem. A kis mocsok hívott két segítőt is, miután leszedtem azoknak a tornyait is, eltakarodtak. A hajót hazavittem a 6 km-re lévő állomásomra 10m/s sebességgel, mert csak 1 percnyi üzemanyag volt benne. Hát nem vitték túlzásba. Szóval azért ez elég durva bug és még így sem egyszerű hajót foglalni. Folyamat 250 fölött volt a pingem.
A csillagkapuhoz lehet, hogy kell naquadah, de mivel 1 már van az állomásodon, így egyenlőre elég hozzá egy tárcsázó. Ez csak az esetleges más játékossal való találka miatt lényeges.
Jah, az inventory-ra visszatérve. Építs egy NCF-et, TIM-mel tartod a készletet, az NCF épít, te meg páholyból nézed popcorn-nal :D Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.06.20. 00:50:26