Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Komolyan nem értem Julian egyszerűen hogyan kímél meg téged az inventory bug. Nekem konkrétan van olyan, hogy nem látom működőképesnek sem a blokkok inventory-ját, mert az első ránézésre megfagy, tehát másodpercekkel a belépésem után már tehetetlen vagyok. Számomra ez így totál játszhatatlan, hogy lehet úgy túlélőzni hogy az ember nem lát bele az inventory-jába?? És nem mozgathat semmit így.

Szerintem elvonulok pár napra kicsit tervezni egy új bázis hajót, addig reménykedem benne hogy kap egy hotfix-et, mert már nagyon elegem van, 2. hónapja szívat ez a szar bug, és minden egyes hofix-el egyre durvább szinten! Eleinte még csak 1-2 blokk képe fagyott meg, az is 10-15 perc után és azért mert futott a TIM, most meg már ott tartunk hogy belépésem után van pár percem mire az összes blokk lefagy, mintha elkezdene pörögni egy visszaszámláló.

Pl. Berakom az oxigén palackomat újratöltésre az oxigén generátorba, de mivel azon egy megfagyott kép van, kivenni már nem tudom, csak ha kilépek a szerverről, majd visszalépek. Akkor kapok egy friss képet, ki tudom venni. A hátizsákomban megjelenik a feltöltött oxigén palack, de ottmarad a generátorban is egy szellemkép róla! Azt látom hogy 2 oxigén palack van, mert hogy azonnal megfagyott mihelyst valamit kivettem belőle. Aztán ha lemerül az O2 palack, akkor ismét egy ki-belépés kell...

De ugyan így ha valami alkatrészt már minden konténerből kivettem egyszer (ugye a megfagyott képeket egyszer ki lehet venni, mint az előbb az O2 palack esetében), akkor ki kell lépni, majd be, hogy frissüljön a kép, hogy újra ki tudjam venni. Hiába gyártok ugyanis ezerszám belőle, ha az nem jelenik meg az inventory-ban, csak egy ki-be lépés után.

Pedig semmilyen szkriptet nem használok jelenleg, de csak el kellene indítani a TIM-et, hogy legalább ha már nem látom, akkor legalább legyen rendezett a rendszer, és automatikus is persze.
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.06.20. 00:04:44