Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Idő kell neki, míg lekéri az adatokat a szerverről és megnézi az adatbázisát. Legalábbis szerintem ezért ilyen lassú.
    Nálam is kell pár másodperc, míg megjeleníti a helyes adatokat. A 0/10 nem gond, nyugodtan várj egy kicsit. Ha újraindul vagy leáll valamiért, akkor azzal már úgysem tehetsz semmit. Múltkor nem is tudom miért állt le. Talán hozzáadtam magam, mint admin? Vagy pont a szerver nevét módosítottam? Szerencsére nem volt bent senki.
    Ha ráklikkelsz a Final Frontier téglaterületére, akkor bejön a Status oldal. Ott látható, hogy épp mennyin fut a proci és mennyi memóriát használ. Valamint sárga téglalapban kiírja, ha frissítés érkezett. Kéri is az újraindítást. Ha nincs gond, akkor nincs extra téglalap.
    Szerintem a szerver nevét majd csak updatekor fogom frissíteni. (Holnap/Ma...)
    A Backup-nál is szerintem leállítja a szervert, legalábbis úgy néztem. Eddig 1 van.
    A logot lehet nézegetni és keresgélni benne, kik csatlakoztak fel, ilyensmi. Ha nincs gond, akkor felesleges. Bár kiírja, ha a játék kész fogadni a klienseket.
    Nem tudom, milyen egyéb fülek jelennek meg neked még. Van az egyszerű konfigurálás és van a konfigurációs fájl nézegetős fül is. Angolul nem tudom, németül használom az oldalt.