A kezdő bázisokból még 15 megvan. Hogy milyen állapotban, azt nem tudom.
Laci4321, majd, ha sikerül megint belépned, akkor vedd tulajdonba a bázist és a kaput is. Jelenleg látom, hogy melyik a kapud.
Akinek van tárcsázója, az láthatja a neutral kapukat is, nem csak a sajátját. Persze, ha az Iris zárva, akkor elvileg...
Most is bent van két magyar tag. Köszöntem, de semmi. Parker_HUN és LonelyFox.
Jó lenne még egy kicsit tesztelni a kiinduló állomást. Olyanra lennék kíváncsi, mi van, ha átállítom a tárcsázókat sajátra. Mert most neutral-ok azok is. Vajon más tudna tárcsázni? A lényeg az lenne, hogy ne lássa senki, hogy milyen címek vannak benne. Persze logikusan ki lehet gondolni, de, ha valakinek gondja van az állomására való visszamenetellel (mint kipetinek volt a minap), akkor azt fixen meg tudnám oldani és más nem tudna róla.
Valamint arra gondoltam, hogy körbedobozolom az orvosit, elvileg akkor ahhoz sem fér senki. Így biztos, hogy neutral marad mindig. És, ha minden igaz, akkor mellé azért letenne a játék. De ezt is tesztelni kell.
Bázisokat lerakni nem nagy dolog, de csak kreatívban lehet. Szóval arra az időre le kellene állítani a szervert.
A MOTD-t nem ismerem, utána kell néznem.
A discord-os dolog nem rossz ötlet, bár nem szeretnék még egy programot futtatni. Akkor inkább a steam-en keresztül lenne jó megoldani valahogy.
Laci4321, regelj be a g-portalra, írd meg a felhasználó neved és akkor megpróbálom megadni a jogosultságokat.
Sajnálom, hogy nem sikerült játszanod. Esetleg azt lehet megtenni, hogy este 6-kor mindig újraindul a szerver. Elvileg ekkor már a csehek sem dolgoznak. Vagy rosszul számolok?