laci4321#5543
Sajnos teljesen random hogy mikor dobják ki ezeket a hotfixeket, annyit tapasztaltam ki eddig, hogy munkaidőben... :D
Az ütemezett újraindítással annyi lenne a bibi, hogy néha megfelejtkeznénk róla igen. És egyszer csak újraindulna, mi meg esetleg épp 100-al száguldottunk egy hajóval, kikapcsolt csillapítással.
Szóval az lenne a jobb igen, ha mi is újra tudnánk indítani. Azt amúgy nem mondanám hogy többet vagyunk gépközelben, én pl. az újraindítás előtt 3 napig be se léptem, nem volt időm rá :D De ma pl. tudtam volna játszani 3-4 órát, csakhogy nem lehetett...
Akik játszunk a szerveren, jelölgessük be egymást steamen (kipeti és Julin ti megvagytok már) , úgy tudunk majd üzenni akkor is ha a játékon belül van a másik. És ha nincs bent senki, vagy szólunk valakinek hogy lépjen már ki legyen oly kedves, akkor nyomunk neki egy restartot és folytathatjuk a játékot.
Ja és amúgy ma volt 2 külföldi játékosunk is, egy orosz valaki, meg egy angolul beszélő :D Remélem a kezdő bázisokat nem fogják csak úgy heccből tönkreteszegetni idegenek akik belépnek. Amúgy nekem nagyon tetszik ez az 1 bázisról kiindulós dolog, és hogy kiválaszthatod hol akarsz kezdeni! A külföldi odatévedt embereknek angolul és/vagy németül is ki lehetne írni 1-2 dolgot a kezdőbázis LCD kijelzőjére.