Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Jólvan, látom szépen nő a világ, már 2 GB fölött használja a memóriát :D

A frissítés jó kérdés. A ViLayer-esnek lett volna, ez is szimpatikus volt benne, bár nem tudom, hogy, mert csak annyit láttam, hogy van egy időzítő, amivel leállítható és indítható a szerver és külön van egy frissítési procedúra. Arra nem utalt semmi, hogy ezt össze lehetne hangolni.

Ha megoldható lenne, akkor szerintem úgysem kérdezne semmit a szerver, csak újraindulna.
    Jó lenne az is, ha kívülről be lehetne írni a csetre a játékban. Vagy a szerver küldene automatikus üzenetet.
    A G-portálban az a jó, hogy, ha belépek, akkor mindjárt jelzi, hogy frissítés van és elég az újraindításra nyomnom. Ebből a szempontból ez még egyszerűbb, mint a vilayer-es.

Esetleg valamelyikőtöknek megadhatom a hozzáférésem, úgyis többet vagytok gép közelben, mint én. Melóban nekem esélyem sincs rá, az meg kb. 8-9 óra.
    Ha steam-en láttok, akkor rámírtok, hogy mi a helyzet, frissítés van, ha nem válaszolok 10 percen belül, akkor beléptek és megcsináljátok.
    Elmondom, mire kell figyelni, hogy senki ne legyen bent és mire kell nyomni, hogy meglegyen a frissítés.

Amúgy frissítettem is, most fut.