Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ezen a linken keresztül letölthető a mentés.
    Ki van takarítva a legfrissebb SEToolBox-szal, bár méretre nem lett kisebb.
    Fel is van tuningolva modokkal, elvileg a szerveren nem is kell állítani semmit ez ügyben. 15 mod van benne. Belinkelhetem ide is őket, de megtekinthető a játékban is, ha bemásolod a világot.
    A világ fut (a tegnapi patch óta mondjuk nem néztem). Rámentve nem lett, csak teszteltem, 15 mod nem kevés.

A szervert megrendelhetem én is, ha nincs hozzá kedved Warluck. Általában úgyis euróban kell fizetni és paypal-lel sincs gondom. Fizetés terén... ;) A kedvemet annyira azért nem vette el a dolog, a játék jobban érdekel.
    Ha van rá lehetőség, akkor más is kap jogot, legalább arra, hogy frissíthesse a szervert update után. Ahogy néztem, ez sehol nem megoldott. Egy helyen írták, de ott meg folyamat reklamált az ESET, hogy 1 hónapja lejárt az oldal tanúsítványa, így inkább hanyagoltam.

A cseh szervert a cseh nyelv miatt nem támogatom. Nem tudok csehül. Angol és német még okés.

Döntsük el, hogy melyik legyen. Az általam felsoroltak közül bármelyik esélyes lehet, de a Nitrado sincs kizárva. A Down-nál van elvileg pénzvisszafizetés, de ebben jelenleg annyira nem bízok, úgyhogy csak minimálisan nyom a latba. A G-portált nézegettem korábban is, nem is értem, hogy miért nem azt választottam elsőre. Gameserver-es tapasztalat már van, igaz 2 éves. Még utána kéne nézni az értékelésének.