Azért nap közben csak feltoltam azt a 7GB adatot, de így sem akar menni az a vacak, úgyhogy hanyagolom is. Erről ennyit.
Egy 3 szerveres tesztben a DawnServer lett a legjobb. Egy kicsivel marad le mögötte a Nitrado, a 3-at meg sem említem.
Én most a DawnSever-ben gondolkodom. Délután kaptam is egy 10% promo kódot a live chat-en, de el kellett mennem, most meg eltűnt a kód a chat-tel...
A G-Portal is jónak tűnik. Május végéig jókat írnak a szerverről úgy általánosságban. Elsősorban a support-ot értékelték.
Ez is esélyesnek néz ki és németül jobban szeretek kommunikálni, ha gond van. Angolnán kb. csak a google fordítót használom mindig. Mondjuk az elég jól tud angolul.
A GameServers-nél voltunk kb. 2 éve. Elég jól futott eltekintve a játék hülyeségeitől. A kezelőfelülete elég leegyszerűsített, nincs annyi csicsa, mint a vilayer-nél, de viszont nem volt átverés akkor, a support is gyorsan reagált és kedvesek voltak. Viszont gépteljesítményről nem ír semmit. De a jelenlegi helyzet alapján, szerintem teljesen mindegy, hogy mit írnak, mi úgyis csak egy kis szeletet kapunk a gépből és, hogy mi van a háttérben, azt úgysem tudhatjuk.
Ha délután nem mentem volna, akkor meg rendeltem volna a Dawn-osat. Csak aztán elúszott már a napom.