Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Tuti, hogy volt rajta lámpa a backup előtt. Kétszer is tettem rá. Érc detektort csak egyszer tettem rá és jóval korábban mint a lámpákat, csak most jutott eszembe megnézni, de nem volt.

Nekem is SSD-m van, sokáig nem volt beakadva. Szerintem a szerveren HDD van.
    A ram-ot meg egyáltalán nem értem. Ott volt 4-5 GB szabadon, a lapozófájlból is csak 40 MB-ot használ az 1 GB-ból.
    És mégis reklamált a win és egyszer csak bezárta. Mivel a szerver mentési ideje volt beállítva a világon, így inkább nem is léptem vissza megnézni, hogy épp mennyit veszítettem.
    Mondjuk érdekes, hogy az első mentésnél jelezte a memória szükségét, de utána sem hagyta abba.

A meteorokat, illetve aszteroidák helyeit nem is néztem SeTools-ban. Az kb. elárulta volna a dolgot. A könyvtárban láttam, hogy sok aszteroida fájl van, de minden felfedezett aszteroidát eltárol és nem is nagy a méretük. Viszont azért páran játszottunk vele már.
    A Holdon nem tudom mi van, mert az durván nagy. Ha oda potyognak a drónok, akkor lehet azért van. Mindjárt meglesem, ha kitakarítom, akkor mekkora lesz a mérete.