laci4321#5375
Valami rejtélyes oknál fogva néha elfelejtkezik sok törlésről az a takarító mod is igen, de nélküle ki tudja hol tartanánk. És köszi hogy megtartanád az NCF-et :)
(Tegnap délután lett készítve a backup, nem lehet hogy akkor még nem volt rajta a detektor és a lámpák?)
Amúgy! Az én gépemen kb. 5-10 mp volt a mentés (akkor nálam is beakad teljesen), nekem SSD meghajtóm van. Úgyhogy a szeró már csak ezen a téren sem acélos, mostanában már 40 mp-ig is elmegy a mentésnél.
Érdekes nekem 8 GB-om van, de nem akarta bezárogatni. Szerencsére 1 hét és 16 GB-ra fog bővülni , akkor aztán remélem megoldódik pár dolog (pl. szim sebesség és FPS drop néha a bolygók felszínén).
Szerintem a meteor becsapódások is nagy mértékben növelik a bolygók fájljainak méretét. Minden krátert egyedileg lementeni, lementeni azt ahogy minden becsapódás után egyedileg meggyűrődött a voxel, meg hogy milyen új érc jelent meg a kráter közepén. Mintha egy egy becsapódás helye egy-egy új, mini aszteroida lenne az űrben. Ha körbenézek én is a bázisom körül, gyakorlatilag pár méterenként van már kráter, elég durva :D (Persze szép látvány is.)