laci4321#5357
Belépett egy bizonyos gabriel nevű játékos, nem tudom ki lehetett, csak egy pillanatra nézett fel. De a szim sebesség 1,5 óra játék után ismét leromlott, max. 0,9 lett. És azonnal meg is jelent az inventory bug. Úgy tűnik a szim sebesség romlása hozza elő azt, hogy egyszerűen nem frissül a képe az inventory-nak. Hallom ahogy megy a refinery, mégis: azt látom hogy nincs benne semmi. Kiveszek egy konténerből valamit, vagy bele is rakhatok, viszont ez a konténerben mégsem látszik, mintha csak egy befagyott képet néznék.
Szerintem ez volt a helyzet a tegnapi urániummal is: már rég a bázis konténereiben volt, a refinery-k már el is kezdték feldolgozni, csakhogy én nem láttam semmit, mert nem frissült az inventory képe. Így pedig, hogy nem is volt már az uránium a bányászhajóm konténereiben, nem csoda hogy nem lehetett még közvetlenül sem kivenni őket.
Szóval tehát annyi történik, hogy működik minden, egyszerűen csak nem frissül a kép, valahol elakad a feldolgozási folyamat a lagg miatt. Csodálatos. Érdekessé teszi a dolgot, hogy egy ki-be lépés megoldja a dolgot átmenetileg, de amint jön egy szerver szim. sebesség drop, ismét előjön a hiba.