Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Egyrészt lehet, hogy le kellene állítanod a scriptek futását, lehet, hogy az okozza a gondot. Ami azt illeti, mindenkinek ezt kellene tennie. Elvileg egy szerver újraindítás is megteszi, legalábbis anno nem mentek a scriptjeim újraindítást követően.

A játék nem bugos annyira, a scripted okozza a bugot, de ez akkor a te gondod.
    Olyan előfordul nálam is, hogy a fúróban benn marad az érc (nem konténerezem a fúró hajóimat), de igazság szerint nem marad benn, mert át is megy a megfelelő helyre.
    És még simán tudom sorrendbe is pakolni a finomítóba, régen mindig csak a végére engedte tenni.
    Az összeszerelőnél futottam olyanba, ha túl sok elem volt betéve, mert mondjuk kellett 16 fúró, én meg 16-szor nyomtam a fúróra, akkor csak úgy tudtam egybe pakolni az elemeket, ha megállítottam az összeszerelőt.
    Kivétellel csak egyszer volt gondom, mikor pont akkor töltött be a játék, mikor csinálta a mentést. Ki/belépés megoldotta.
    Amúgy jól fut.

Szerintem állítsd le az inventory-s scriptet, mert látható, hogy problémás. És talán a szerver sebessége is helyreáll.
    Bár ki tudja, hogy más játékosok miket művelnek.