Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Nem tudom hogy a legutóbbi update óta, vagy a laggolás okozza, de előjött egy új bug, ami az őrületbe kerget!!! Igazából egyszer már az update előtt is eljátszotta velem ezt.

Az inventory szarakszik! Random nem lehet kivenni belőle dolgokat, meg eltűnnek dolgok. Vagyis nem eltűnnek csak láthatatlanok.
    Pl. nem lehetett kivenni belőle az oxigén palackomat, amit én tettem be a generátorba feltöltetni. Értitek! Beteszem, de kivenni már nem lehet??
    Építettem egy "hagyományos" bányász hajót. Vagyis építettem volna, ha meg tudtam volna építeni az ion hajtóműveket. A hajtómű komponensekhez való kobalt ugyanis nem volt hajlandó a refinery-be menni! Aztán utólag rájöttem, hogy de belement az, csak én nem láttam egyáltalán. Amit a TIM szkript pakolgat inventory elemeket, azok láthatatlanná válnak néha. Ott vannak, de csak akkor jelennek meg, ha átpakolódnak máshová. Te pedig nem tudod láthatatlanul pakolni őket, csak a TIM szkript.
    Nagy nehezen eljutottam a bányászhajó megépítéséig, az állomásomban már csak pár órára elegendő uránium maradt. Kimentem vele az űrbe, begyűjtöttem 1 millió urániumot. Plusz több 100 ezer vasat, ezüstöt, egy kis aranyat, stb.. visszamentem a bázisra, erre mi van?? Az uránon kívül MINDEN MÁS érc vissza tud menni a bázis konténereibe. (Tehát jó a csővezeték rendszer!) Sőt az urániumot nem lehet kiszedni sehogyan sem! Még közvetlenül a bányászhajó konténereiből sem! EZ MI EMBER?? A bázisom így valszeg gyönyörűen le fog merülni az éjszaka folyamán, időm már nem volt kezdeni valamit a problémával. Még szerencse hogy egy tőle független energiaellátású másodlagos bázison van a MedBay...
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.05.28. 22:58:13